Ripailles : Traditional French Cuisine

Category: Livres,Cuisine et Vins,Cuisines du monde

Ripailles : Traditional French Cuisine Details

Parisian chef Stephane Reynaud writes beautiful recipes that stretch from simple home cooking to fanciful dishes. In Ripailles - French for 'Feasts' - he presents the best of the French kitchen and delves into the very roots of French cuisine. Ripailles is gorgeously designed and is bursting with photographs and whimsical illustrations. More than just a cookbook, it's a treasure to adore.

Reviews

C'est le même Ripailles, du même Stéphane Reynaud, mais en anglais. Avec les mêmes photos des mêmes plats qui n'attendent que nous sur le coin de la table. Et qui, déjà, nous font saliver. La référence de la cuisine d'autrefois pour aujourd'hui. Donc, si vous n'avez pas le temps d'attendre une ré-édition de Ripailles en français (vous ne le savez pas encore, mais vous n'avez effectivement pas le temps d'attendre!) ou si vous êtes un cuisinier d'ailleurs, précipitez-vous, c'est le livre de cuisine tendance, en dehors de toutes tendances, qu'il vous faut.It is the same "Ripailles", by the same Stéphane Reynaud, but in English. With the same photos of the same dishes which wait only we on the corner of the table. And which already, make us salivate. The reference of the cooking of formerly for today. Thus, if you have no time to wait for a republication of "Ripailles" in French (you do not still know it, but you effectively have no time to wait!) or if you are not a french cook rush, it is the cookbook tendency, except any tendencies, that you need.

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